därför har följande märken

Cissi@Selma, ett svenskt märke som både är återförsäljare och även med en egen kollektion av damkläder. Kännetecknade för detta märke är de färgglada och mönstrade topparna, kjolarna och klänningarna. Den egna kollektionen framställs i Europa under humana arbetsförhållanden och en del av denna har även en Ökotex-märkning. därför är återförsäljare av kläderna som har en Ökotex-märkning.

Tranquillo, har sin bas i Tyskland och skapar funktionella och färgglada kläder för kvinnor och barn. Samtliga kläder produceras med, i allra största utsträckning, ett visat ansvar mot natur, djur och människa och en stor del av Tranquillos kollektion har även GOTS-märkning. Colourful & fair är mottot för Tranquillo.

Thought (tidigare Braintree), har sin bas i Storbritannien med kläder för kvinnor och män. Kläderna känns igen av de milda färgerna och sköna materialvalen; antingen naturbambu, bomull, ull, hampa, rayon eller tencel. Thought tar hänsyn till miljö, djur och människa i all produktion och i alla led.

Jalfe, det danska märket som bl.a. producerar egna kläder i naturmaterial; ull, silke och bomull. All ull och ekologisk bomull kommer från Danmark och den egna kollektionen sys upp i Litauen.